ONZE DIENSTVERLENING

MenSwerkt staat voor recruitment en flexibiliteit. Wat MenSwerkt onderscheidt , is gericht recruitment op alle niveaus. MenSwerkt kijkt vooruit en zoekt verder waar een ander stopt. Zo kijken we naar de mens achter de CV, bespreken we hobby’s en persoonlijke drijfveren, waardoor een niet voor de hand liggende match toch vaak de juiste blijkt te zijn.

Door jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling weten klanten MenSwerkt te vinden voor oplossingen op maat.

Als ondernemer wil je het beste voor jouw bedrijf. Zeker als het om personeel gaat. Je wilt er vanuit kunnen gaan dat alles goed voor ze geregeld is. Daarom werken wij samen met Jigler.

Als Jigler partner verzorgen wij de werving en selectie van de beste kandidaten voor de leukste banen en gaan wij op zoek naar de ideale match. Dit doen wij onder andere via het vacatureplatform Jigler.nl.

Om jou als klant kwaliteit te bieden, kiezen wij voor een partner die aan alle wettelijke en juridische eisen voldoet. Inclusief vereiste certificaten. Jigler is, als onderdeel van P-services HR group, zo’n partij. De NEN-certificering garandeert dat aan alle verplichtingen uit arbeid wordt voldaan. En dankzij een lidmaatschap bij VCU en Stichting Normering arbeid zijn er regelmatig controles. Zo weet jij in ieder geval zeker dat de verloning van medewerkers volledig volgens de regels verloopt.

WERVING & SELECTIE

MenSwerkt weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerkers. Wij zetten ons netwerk en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in om tot de juiste match te komen. Uit het grote aanbod van kandidaten weten wij de juiste match te maken. Wat is ons kenmerk ?

– Specialistische kennis van de branches horeca- en catering, techniek, sales, financiële dienstverlening en facilitaire dienstverlening
– Een effectief werving- en selectieproces
– Heldere afspraken en resultaten

Wil je een nieuwe medewerker meer zekerheid bieden, en  deze geen uitzendovereenkomst aanbieden? Of de kandidaat, na een uitzendovereenkomst, langer aan je bedrijf willen binden? Dan is detacheren een goede mogelijkheid. We spreken vooraf een bepaalde duur van opdracht, contract en/of project af, waarbij MenSwerkt de medewerker voor een bepaald aantal uren in dienst neemt en bij je “tewerkstelt”.
Na deze periode wordt er besloten of de overeenkomst aan het einde van de looptijd verlengd gaat worden. De kosten zijn vooraf duidelijk en transparant evenals de duur en verwachtingen. MenSwerkt zorgt voor een juiste administratieve afhandeling.

DETACHEREN

UITZENDEN

Wil je binnen jouw bedrijf direct in staat zijn pieken op te vangen, vervanging bij ziekte hebben of groeit jouw bedrijf dusdanig dat je extra capaciteit nodig hebt? Dan is uitzenden een goede tijdelijke optie. Met één telefoontje of app doe je de aanvraag en wij nemen contact met je op om een profiel op te stellen en een beeld te maken van jouw ideale medewerker. Je kunt op MenSwerkt rekenen bij het zoeken van de juiste kandidaat ! 

MenSwerkt staat al een aantal jaren bekend om zijn activiteiten op het gebied van coaching en begeleiding naar werk van groepen werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld participatiewet gerechtigden, ex-delinquenten, mensen met een lichte arbeidsbeperking en statushouders. Wij doen dit i.s.m. een aantal partijen binnen ons netwerk. Zo kunnen wij via activerend werk nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf laten opleiden, kunnen wij voor je de eventuele voordelen in kaart brengen, maar vooral ook zeer gericht en vanuit een positieve gedachte de juiste werknemer voor je weten te vinden. 

COACHING & BEGELEIDING

info@menswerkt.nl
Laatste vacatures
Social media

© 2022 MenSwerkt. Alle rechten voorbehouden.
Privacy & Cookies  KVK 67709966

Developed by Redox Design